Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Kosár
Termék hozzáadva Termék frissítve Termék eltávolítva Nincs készleten You entered wrong value.

Részösszeg: 6 290 Ft

KosárPénztár Continue Shopping

A Leden sztori

Na nem mindig voltunk ám az újságokban, sőt!

2015-ben vágtunk bele a dekorációs világítások forgalmazásába, kizárólag pénzszerzés céljából.
Az egész webshopot otthonról üzemeltettük, nulla tőkével a zsebünkben. Remekül alakultak a dolgok a számításaink szerint, mert hamar kiderült, hogy rajtunk kívül senki nem foglalkozott kifejezetten azokkal az emberekkel, akik nekünk a legszimpatikusabbak voltak: családok kertesházzal.
A pénzszerzés addig lebegett a szemünk előtt, amíg elkezdtek záporozni a hálálkodó levelek, a gyönyörű képek, a boldog mosolyok és a telefonos csodálatos visszajelzések.
Akkor éreztük, hogy valami más lett, valami megváltozott...

Szerelem lett a pénzszerző projektből

Megértettük, hogy mi vagyunk azok, akik hozzásegítik a családokat a fergeteges hangulatú kerti partikhoz, amiket évtizedekkel később is emlegetnek vagy a nyugodt csendes nyári estékhez, amikor a gyerekek már alszanak.

Világossá vált számunkra, hogy mi a feladatunk.

Ahogy minden vállalkozás életében, voltak nekünk is sikereink, hatalmas bukásaink, de amióta megtaláltuk a helyünket és a küldetésünket, gőzerővel nyomulunk afelé, hogy a családosok mindennapjait megszépítsük!
Minden kertből, olyan kertet szeretnénk varázsolni, ahova a legjobb ledőlni nap végén. Aminek elbűvölő hangulata van az otthonokban.
Célunk, hogy a kert ne csak egy hely legyen, hanem egy érzés. Ahol megnyugvást találnak az emberek és boldogságot érezhetnek egy nehéz nap után is.

Ugyan nem ismerünk mindenkit személyesen, de egy kicsit mégis

Minden vásárlót úgy képzelünk el, mint egy nagyon kedves barátnőnket, akinek szeretnénk örömet okozni. Egy csipetnyi boldogságot és meglepetést. Akitől megkérdezzük időnként, hogy hogy van és felköszöntjük a születésnapján, névnapján. Mert nekünk fontos.

Fontos a barátnőnk jóléte és tárt karokkal fogadjuk a beszámolóját az új kerti díszeiről és a család öröméről, olyankor morcosságáról. Mert ilyen is előfordul, hiszen semmi nem lehet fenékig tejfel, ugye?!

Jövőképünk

Azért dolgozunk, hogy az emberek nyugalmat és békés hangulatot teremtsenek az otthonukban, hogy a TV helyett egymással beszélgessenek és megéljék a pillanatokat, mert a hétköznapi dolgok a legcsodálatosabbak.

Küldetésünk

Szeretnénk minden emberhez eljuttatni azt a hangulatot, amely egy kicsit kizökkenti őket a stresszes világból és szeretnénk, hogy megengedjék maguknak a lazítást és élvezzék az életet.

Értékeink

Hiszünk abban, hogy nem elegendő csupán azt csinálni amit szeretünk, hanem azzal adni is akarunk a világnak. Olyan értékeket, ami a társadalmunkat építi.

Imádjuk, ha külditek a fotókat

chevron-left
chevron-right

1000 Ft kedvezmény

Írd meg az e-mail címed és már megy is az első vásárláskor beváltható 1000 Ft-os kuponod!
magnifiercrossmenuchevron-right